Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отговори на нападките на Тодор Батков, който го упрекна след загубата на Левски с 0:1 на "Овча купел", че ден преди мача е повлиял на рефера със словесната си атака.

"По-смешни претенции не съм чувал. Това е като вица с космонавта с кривата ракета. Ако е помогнал това е бил Началника, както казва г-н Бойко Борисов. Голът вкара 33-ти номер в 33-та минута, в 33-та секунда, навръх Великден. Христовата възраст е на 33 години. Тези, които са по-лицеприятни на Господ, им се усмихна щастието. Не мога да давам мнение за първите 7 години от живота на човек. Аз не мога да се изразя по този начин, защото не ми го позволява възпитанието. Славия е създал Левски, за да има с кого да играе", заяви Стефанов.

"Като победиш Левски винаги си доволен. Бихме ги по случай стогодишнитата от първия мач. Били сме ги и преди 100 години, ще ги бием и сега, когато си решим", закани се Стефанов.

Собственикът на Славия е категоричен, че не се играят приятелски мачове в "А" група.

"Това е несериозно. Някой път хора като Тодор Батков казват по някоя глупост. В този шампионат приятелски мач не може да има. Виждате, че футболистите на Марек в мача срещу Славия изглеждаха все едно са работили на оксижен 3 дни", каза босът на Славия.

Той взе отношение и по повод бруталната декларация на Литекс срещу собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев.

"Не би трябвало по този начин да комуникират. Батков явно е наясно с рибните култури, кога рибата си хвърля хайвера. Не искам да слизам до това ниво. Когато загубиш е нормално да се държиш човешки. В Левски ясно не са свикнали да губят. Ръководството на Литекс не трябваше да се изказва по този начин, както и Тодор Батко. Днес е Великден и не трябва да се отнасяме по този начин на празника. Трябва да сме повече човеци", завърши Стефанов.