Главният скаут на ЦСКА Велизар Димитров коментира пред клубния сайт събитията в клуба от последната седмица. Той е на мнение, че "армейците" са били грубо ощетени от съдията по време на мача от последния кръг на Първа професионална лига. Димитров сподели, че е свикнал на провокации и че в ЦСКА напрежението не е нещо ново. Той е оптимист, че "червените" вървят в правилна посока и резултатите ще се видят на терена в съвсем близко бъдеще.

"Загубихме от "Лудогорец" по незаслужен начин. Още не са отминали емоциите. Трябваше да победим за самочувствието на отбора и най-вече за нашите фенове", каза Велизар Димитров.

"Атаките срещу нас зачестиха, защото отборът ни започна да набира скорост. Вижда се, че ставаме по-силни. Посоката е правилна, твърдо съм убеден в това. Виждам потенциала на момчетата и вярвам, че те тепърва ще разгърнат качествата си. Трябва ни малко търпение и аз съм убеден, че в следващите години ще бъдем шампиони", коментира Димитров.

"Феновете бяха феноменални срещу "Лудогорец". Но те хиляди пъти са показвали, че могат да вдигнат мъртвец от гроба", добави скаутът на "червените".