Защитникът на ЦСКА Валентин Антов смята, че тимът има доста неща, върху които трябва да поработи, но важното е, че продължава напред в Лигата на конференциите.

"Червените" отстраниха трудно след изпълнение на дузпи "Лиепая", а в следващия кръг ще се изправят срещу "Осиек".

"Оценката ми е - важното е, че бихме. Разбира се, има много какво да надграждаме - и физически, и технически, като цяло в играта ни. Важното е, че взехме този труден мач и сега ще има време да надградим и да работим върху нашите проблеми. Надявам се с течение на сезона да влизаме във все по-добра форма.", каза бранителят при прибирането на ЦСКА в София.

"Както не успяхме да отбележим гол, така имаме и много други проблеми, които се коментират в отбора. Търсим най-бързия начин да ги оправим, за да се справяме добре в мачовете. Имаме достатъчно време, много сме мотивирани да започнем да играем по-добре и не само да печелим мачовете, а и да го правим с по-добра игра."

"Осиек" е един много силен отбор. Преди две години спечелихме с дузпи и беше много труден мач. Сега няма да е по-различно, но ние сме готови. Търсим да стигнем, поне, до групите. Даваме всичко от себе си и със сигурност ще е труден мач, но мисля, че можем да се справим", каза още той.