Световният шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа печели милиони, но живее в апартамент с две спални. Или поне, докато тренира за поредния голям мач.

Спортисти със статута на звезди като Флойд Мейуедър, например, обичат да се ширят в лъскави имения и да карат бързи коли, но Джошуа предпочита по-скромния начин на живот преди важните гала-вечери.

Носителят на поясите на IBF, WBO и WBA се подготвя за първия си мач на американска земя - на 1 юни в Ню Йорк срещу Джарел Милър.

Преди мач Ей Джей тренира и живее в Шефилд. Смята се, че непобеденият на професионалния ринг британец е спечелил приблизително 100 млн. паунда. Въпреки това той прекарва свободното си време в уютен апартамент с две спални.

Джошуа показа на милионите си фенове как живее по време на тренировъчен лагер и ги разходи им жилището си.

Боксьорът първо отвежда потребителите във всекидневната си, която се състои от диван и фотьойл.

"Вероятно сте забелязали износените мебели. Имаме ги от седем години. Но знаете какво казват възрастните: "Ако не е счупено, не го поправяй". Те са удобни, вършат работа и мога да си почина... от това имам нужда и затова не трябва да ги сменям.", казва той във видеото.

Джошуа посочва специален технологичен стол, който използва за възстановяване и презареждане на батериите.
После показва малката си кухня и хладилника, в който "няма шампанско или водка", и преобладават зеленчуците, кокосовата вода и студено пресования сок.

След това боксьорът ни води в своята "голяма" спалня. До леглото си държи кръст - подарък от майка му.
В другата спалня, която е с две големи легла, отсяда неговият приятел и ключов член на екипа - Дейвид Ганса.

"И знаете ли какво е най-якото на този апартамент? Залата е на две минути надолу по хълма... така че нямаме оправдания и трябва да тренираме. Това е перфектната локация", завършва разходката си Джошуа.