Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев заяви след победата с 2:1 срещу "Локомотив" Пловдив, че е доволен единствено от спечелените три точки. Според него това в бил най-слабият мач на "червените".

"Доволен съм само от спечелените три точки. От играта не. Това е може би беше най-слабия ни мач. Дори при 1:0, когато водихме, играехме по най-лошия начин за нас. Бяхме припряни. Говорихме си преди мача, че ще ни бъде тежко. На моменти играхме много пренавито. Може би някои от футболистите очакваха лесно да победим, но това не се получи. Всички футболисти, които са в ЦСКА, във всеки един момент трябва да демонстрират най-доброто и да докажат, че заслужават мястото си в отбора", каза Белчев.

"Не искам да коментирам съдиите, но ясно се вижда, че Умарбаев удари Симао. Не виждам за какво от "Локомотив" могат да имат претенции. Надявам се да покажем добра игра срещу "Лудогорец" и да зарадваме нашите фенове. След като свърши първенството, ръководството ще прецени дали да остана начело на ЦСКА. Щом си треньор на ЦСКА трябва да си наясно, че могат да те сменят във всеки един момент", добави наставникът.