Треньорът на "Левски" Георги Тодоров заяви след победата с 4:1 срещу аматьорския "Партизан" Червен бряг, че "сините" са били отслабени от изходящи трансфери и контузии. Въпреки че изрази задоволство от резултата, наставникът на 26-кратните шампиони разкритикува Паулиньо, към когото отправи предупреждение.

"Аз ще им кажа и на тях, утре като се съберем, защото през първото полувреме не ми хареса поведението. Второто играхме по-добре, може би и домакините се поумориха. Можехме да вкараме и още голове, но не е това най-важното. Важна е играта, старанието, агресията. Хората, които ни напуснаха или се контузиха, създаваха класата в отбора. Сега вече трябва да променим малко нещата.", започна Тодоров.

"Няма да го чакам Паулиньо прекалено дълго. Винаги съм казвал, че е добър футбoлист, но ако продължава така, Маринчо (Марин Петков) ще намира много по-често място в единайсеторката... Робърта беше болен три дни. Стивън Петков е много разпилян и затова пуснах Краев централен нападател... При Станислав Иванов не е треньорска контузия, а взаимоотношения с ръководството."

"Омръзна ми от интриги. Славчев е контузен, замина за Сърбия по негово желание. И в същото време казва, че е тренирал, но никой не го пуска да играe.", каза още наставникът на "Левски".