Евентуално идване на Васил Божков на Герена би се отразило положително на "Левски". Това е мнението на бившия собственик на "сините" Тодор Батков, който каза пред bTV откъде идва и най-голямото перо в задълженията на клуба. Бившият собственик на "Левски" сподели още, че не вярва да се стигне до фалит.

"Основното перо е прекомерно високият разход за трибуната. Прекалено скъпо излезе съоръжението. Това тежи и някой трябва да го плаща. В "Левски" трябва човек със сърце, душа, с пари, и то "дълги" пари, които да дава от сърце. Това, което се носи из средите, ако се случи, ще бъде добре за "Левски", заяви Батков.

"Няма как да стане начисто. Даже и Гриша Ганчев не можа да започне начисто, както виждате. Наложи се да плати една сума от 8 милиона, ако въобще е платил. Не бива да се допуска "Левски" да се оказва в ситуацията, в която беше ЦСКА"

"Не вярвам да се стигне до фалит. Теоретично, да - когато има налице дълг, който не се обслужва, всеки кредитор може да инициира такова производство", завърши Батков.