Всичко в името на децата. За Тервел Пулев - баща на две момчета - Калоян и Аспарух, детската радост е пред всичко останало. Още в първия си ден на пловдивска земя той ще се посвети на местни малчугани, които кани да тренират заедно с него на открито.

Бронзовият медалист в полутежка категория ще очаква всички желаещи момченца и момиченца, без ограничение в тяхната възраст, точно в 11:00 часа на едно от знаковите места в Пловдив - хълм Бунарджик - второто по височина от шестте тепета в града и известен още като хълма на Херкулес.

Освен, че ще проведе открит урок за А-то и Б-то на боксовата азбука и занимание с лапи, Тервел, заедно с други участници в боксовата гала на 14-ти декември в "Колодрума" ще се качат с хлапетата и до емблематичната за Пловдив статуя на Альоша.

Снимка: Lap.bg

На разположение на децата и на техните родители ще бъдат и някои легенди на родния бокс като треньорите Михаил Таков и Александър Христов - олимпийски вицешампион, световен първенец и два пъти европейски шампион, плюс основателя на един от най-старите клубове за бойни спортове в България - Красимир Гергинов.