Тервел Пулев загатна, че скоро може да излезе на ринга срещу по-сериозни съперници и то пред българска публика. Вчера (23 декември) бронзовият олимпийски медалист от Лондон спечели 7-ата си победа с нокаут при професионалистите. Той победи Артьом Чарнякевич от Беларус.

"Не беше кой знае колко силен противникът. За нас беше важно да го изиграем шампионски. Имаше доста пролуки, възползвах се от тях. След 1 рунд на постоянни чисти удари, той не издържа", обясни Тервел и добави:

"Намеренията ни са да играя срещу доста по-силни съперници, но това трябва да стане на по-големи гали, които имаме намерение да организираме тук, в България, защото явно, че трябва да играя срещу боксьори от по-високо ниво. Предстоя да коментирам със "Зауерланд" и да поема конкретна посока. Все още нямам какво да кажа по този въпрос. Надявам се през 2018 г. да се ориентираме към някоя титла, а защо не и да спечеля. През 2017 г. трябваше да свикна с профи бокса. Смятам, че през 2018 г. ще ме очакват нови предизвикателства и ще е по-трудно"

Как ще празнуват коледните празници семейство Пулеви, вижте в следващото видео: