След успешния първи ден от Световната купа по художествена гимнастика, е време за развръзката в многобоя! Вторият ден от състезанието започва в 9:30 ч. в ефира на RING, на платформата VOYO.BG, както и на сайта ни btvnovinite.bg.

Преди да видим съчетанията на родните и чуждите грации, Флорина Иванова ще бъде в компанията на световната шампионка с ансамбъла от 2014 г. Християна Тодорова. Точно в 10:00 ч. гимнастичките от поток "В" ще излязат на килима. 

Снимка: Lap.bg

Българските индивидуални гимнастички Боряна Калейн и Катрин Тасева са в поток "А" съответно с номера 9 и 11. Тяхната група ще започне представянето си в 11:45 ч. 

Момичетата в потоци "C" и "D" ще се изявяват на килима от 14:00 до 17:15 ч.

Снимка: Lap.bg

След изиграването на всички съчетания при индивидуалистките, ще разберем коя е шампионката в многобоя, както и кои гимнастички ще участват във финалите на отделните уреди в неделя (28 март).

В 18:00 ч. ансамблите ще представят композициите си с обръчи и бухалки. Българките са в поток "В", който ще играе първи. Втората група започва да показва вторите си съчетания в 18:40 ч.

Снимка: Ладислав Цветков

Шампионките в многобоя ще станат ясни до 19:10 ч., а 10 минути по-късно започва награждаването с коментар на легендарната Вера Маринова. 

Всички отзиви след многобоя ще може да видите в нашето студио, което ще продължи след церемонията!

Не пропускайте нито едно от съчетанията от Световната купа по художествена гимнастика в София! Състезанието ще бъде излъчено пряко по RING, на платформата VOYO.BG и на сайта btvnovinite.bg през трите дни! В неделя (28 март) може да гледате финалите на отделните уреди пряко и по bTV!