Край на чакането! Време е за Световната купа по художествена гимнастика в София. Цялата надпревара от 26 до 28 март ще бъде излъчена на живо по RING, Voyo.bg, както и онлайн напълно безплатно и без регистрация на сайта ни btvnovinite.bg. Финалите на отделните уреди в неделя може да гледате паралелно и по bTV.

Целият ни екип ви е приготвил наситена програма, като няма да пропуснем нито едно изпълнение на килима в "Арена Армеец".

Студийната ни програма започва в 9:30 с гости световните шампионки с ансамбъла Катрин Велкова и Християна Тодорова. Веднага след това, от 10 ч. започват и съчетанията на обръч и топка в индивидуалния многобой в потоци А и B.

Боряна Калейн и Катрин Тасева са в поток А, който е от 10:00 ч. до 13:05 ч. Боряна е с номер 9, Катрин с номер 11. Техните изпълнения ще бъдат коментирани от Боряна Тончева.

Потоци C и D са от 14:00 до 17:20 ч. с коментара на Флорина Иванова. 

Церемонията по откриването е от 18:00 до 18:20 ч., а веднага след това започва и кулминацията на първия ден от Световната купа - съчетанията с пет топки на ансамблите. България е в поток B. Изпълненията на ансамблите ще бъдат коментирани от Вера Маринова.

Веднага след края на изпълненията ще чуем и видим на живо и първите реакции на родните гимнастички и техните треньорки, а финалното ни студио с обзор на първия състезателен ден стартира в 19:40 ч.