Катрин Тасева е готова да нокаутира съперничките си. Поне за това можем да съдим по едно от новите й трика, с които ще атакува медалите на Световната купа в София през уикенда.

Грацията показа за първи път новото си трико-шедьовър на държавното първенство "Жулиета Шишманова" в Бургас, а от екипа на БФХГ разкриха в специална публикация във "Фейсбук", че идеята за облеклото е взаимствана от един от любимите спортове на гимнастичката - бокса.

Трикото е вдъхновено от Антъни Джошуа, а осъществяването му и неговото послание измисля самата Катрин. Дизайнът също е нейна идея.

Снимка: Instagram

Това трико не само репрезентира боксов екип, но в него е вплетена и "Божествена сила". Тази сила идва от изобразения на гърба ипсилон с две хасти (древният символ на прабългарите от рода "Дуло").

Катрин Тасева се готви за битка още този уикенд, когато в "Арена Армеец" ще се проведе Световната купа по художествена гимнастика.

Освен Катрин, на килима ще излезе Боряна Калейн, както и грациите от ансамбъла, а всички съчетания от 26 до 28 март може да гледате пряко по RING, на платформата VOYO.BG, както и на сайта btvnovinite.bg. В неделя (28 март) финалите на отделните уреди ще бъдат излъчени и пряко по bTV!