Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че отборът е постигнал това, което всички са очаквали - победа над "Левски". "Червените" спечелиха с 2:1 домакинството си на "сините" в дербито на Първа лига.

Тимът от "Армията" е единственият без поражение от началото на сезона.

Младенов е доволен от резултата, въпреки че смята, че футболистите му вече са много изморени от сгъстения цикъл от мачове.

Специалистът се надява играчите му да успеят да се възстановят както физически, така и психически за четвъртък, когато ЦСКА приема "Бодьо" Глимт в Купата на конференциите. 

Срещата на 30 септември ще бъде излъчена на живо по bTV Action от 19:45 ч. Коментарното ни студио започва 45 минути по-рано.

Снимка: Lap.bg

"Казах преди мача, че в тези двубои няма фаворити. Това се явява като рутинна победа за нас - всички я очакваха. И я постигнахме. Можехме да вкараме и три, и четири гола", коментира Младенов след двубоя на стадион "Васил Левски".

"Не са свежи (б. ред. - футболистите). До четвъртък ще се постараем да ги възстановим. Днес най-важна беше победата".

Относно целите на ЦСКА той бе категоричен: "Имаме план, имаме цел, знаем какво правим. Целта е да детронираме "Лудогорец" след 2 години. На мен ми се иска колкото по-рано, толкова по-добре, но един мач... еуфорията не може да ме заблуди. Нямаме тази равнопоставеност на всеки пост като "Лудогорец. Затова нека вървим стъпка по стъпка", добави Младенов.