Най-успешният треньор в историята на "Левски" Станимир Стоилов поема отново "сините". След дълги преговори с мажоритарния собственик Наско Сираков и представител на генералния спонсор на клуба, наставникът заяви, че ако го е било страх, е нямало да дойде сега в най-тежкия момент, а когато е имало "реки от пари".

"Причината да съм тук на тези разговори е, че "синя" България вече не можеше да си излекува раните и "Левски" под някаква форма трябваше да тръгне нагоре. Започваме да подреждаме къщата. Под нулата сме и започваме да вървим напред.", коментира Стоилов пред dsport.

"Мен никога не ме е било страх от работа. Вярвам много в треньорската работа. Ако ме беше страх, нямаше сега в най-тежкия момент да дойда. Щях да дойда, когато тук имаше реки от пари", каза още Станимир Стоилов.

Наско Сираков добави, че разговорът за финансовите параметри е продължил 30 секунди, а през останалото време се обсъждало какво трябва да се направи, за да "се подреди къщичката" на "Левски".

Стоилов ще даде официална пресконференция утре в 17 ч., която ще може да гледате на живо на btvnovinite.bg, както и във "Фейсбук" на bTV Спорт.