Един от акционерите в ЦСКА и легенда на тима - Христо Стоичков, пожела на новия треньор на клуба Стойчо Младенов успех. 

Минути след като стана ясно, че специалистът ще замени начело на "червените" Любослав Пенев, на страницата на бранда на Камата във "Фейсбук" се появи приветствие:

"Добре дошъл у дома, Стойчо! Ти обичаш ЦСКА и ЦСКА те обича! Желая ти много успехи с твоя екип, вие го можете! Винаги ще имаш моята подкрепа!", пише Стоичков.

Изненадващо само часове след победата с 4:2 над ЦСКА 1948 от първия кръг на първенството, със съобщение в официалния сайт, акционерите на тима (Стоичков, Юлиян Инджов и Гриша Ганчев) обявиха кардинални промени. Освен Любослав Пенев и целия му щаб, от "Българска армия" си тръгват изпълнителният директор Пламен Марков, главният мениджър Стойчо Стоилов и пресаташето Владислав Василев.

След равенството с "Лиепая" в първи мач от втория кръг на квалификациите за Лигата на конференциите, феновете и Стоилов влязоха в конфликт, като се стигна и до физическа саморазправа. Привържениците скандираха в подкрепа на треньора Пенев. 

Снимка: БГНЕС

Самият Стойчо Младенов за последно беше треньор на ЦСКА през 2015 г. Той е в основата на 2 шампионски титли на "червените", а за последно той бе начело на "Кайсар" от Казахстан.