Председателят на Националния фенклуб на привържениците (НКП) на "Левски" - Степан Хиндлиян, говори след края на срещата между феновете на "сините" и финансовия благодетел на клуба - Васил Божков. Хиндлиян подчерта, че в петък ще има среща и с премиера Бойко Борисов, на която левскарите ще поставят важни въпроси.

"Не бих казал, че има нещо ново. Чуха се нови мнения, които не бяха изразени преди това. В петък ще има среща с премиера и там ще се поставят въпроси от фенска страна, но и също така ще бъде информиран какво смята левскарската общност по въпроса", каза председателят на Националния фенклуб на привържениците (НКП) на "Левски".

Снимка: Lap.bg

"Не знам дали "Левски" е изправен пред финансов колапс, тъй като не съм виждал документи. Бяха четени горе цифрите и нещата изглеждат добре, но аз нямах възможност да разгледам папките, а още по-малко съм и финансов одитор, за да дам мнение. Факт е, че Васил Божков няколко пъти казва, че ако лицензите на лотариите бъдат отнети, то той няма да може да дава пари за "Левски". Въпросът е защо държавата решава да национализира частен бизнес, но това е различна тема. Думата "национализация", която прокарва бившият вицепремиер, след като се справи с шума по морето и реши проблемите на майките на деца с увреждания, то сега реши да приватизира и национализира. Друг е въпросът думата как отеква в ушите на левскарите. Като е толкова загрижен, да национализира и казината"

"Като говорим за мотивите за здравето на нацията, да национализира пласмента на производство на лекарства. Без да коментирам личността на господин Божков, е факт, че "Левски" си е стъпил на краката. Това няма как да не се отрази. Оттук нататък привържениците биваме завъртени в тази центрофуга, че защитаваме частни интереси"

"Първо трябва да чуем дали ще мине този закон. Когато чуем това становище, имаме решения какво да правим. Решенията са няколко и зависи от срещата в петък. Тогава ще си говорим отново. Аз казах, че ние сме хора, които не се успокояваме от обещания. Слушахме много време какви ли не неща. Няма механизми за контрол над обещанията. Утре вятърът започва да духа от друга посока и то става прах", завърши Хиндлиян.