Георги Петков е повече от Джанлуиджи Буфон, заяви президентът на "Славия" Венцеслав Стефанов в студиото на "120 минути". 

42-годишният български страж бе с основен принос за спечелването на Купата на България по футбол във финала срещу "Левски".

Босът на "белите" сподели, че всички в тима се стараят да работят с по-малко средства, тъй като не разполагат с ресурсите на собственика на "Лудогорец" Кирил Домусчиев. Също така Стефанов за пореден път заяви, че целта на "Славия" е да създава и развива млади български футболисти, които да захранват с качество всичките ни национални отбори.

В събота отборът на ЦСКА 1948 спечели промоция за Втора лига. "За мен някой си играе с огъня. ЦСКА е това, което публиката е припознала. Виждаме, че 15-20 хил. души са при другото ЦСКА", коментира Стефанов. 

Относно скандала с двете момчета с изписани по телата им неподходящи надписи и символи, които бяха на пистата по време на финала за Купата на България между "Левски" и "Славия", босът на "белите" бе повече от категоричен: "Как може родителите да ги пускат на терена? Какво е това безобразие, че даже ги поощряват? Трябва да има ред и ще видите как следващият път всички ще са мирни и кротки".

Какво още каза Венци Стефанов за тениската си с лика на Владимир Путин, за демокрацията и отношението на Доналд Тръмп, вижте във видеото: