Момчетата от отбора на "еДинамикс" Стара Загора спечелиха първия регионален полуфинал на "Каменица Фен Купа" 2018 за областите Стара Загора и Сливен. Победата е техният билет за националните финали на турнира, които ще се проведат през септември. Пътят им към първото място беше осеян с множество препятствия в лицето на доказани отбори като "DEKOTEX", "Ел Галактикос", "Форест" и "Траките".

Финалният мач изправи шампионите срещу техните подгласници от тима на "Траките" Стара Загора. Срещата протече много равностойно и в духа на феърплей. "Траките" откриха резултата в средата на първото полувреме с гол на Пламен Русков, а Ивелин Вълчев от "еДинамикс" изравни в последните минути на втората половина.

При последвалите дузпи "Траките" допуснаха фатална грешка и отстъпиха първото място на "еДинамикс" с крайното 4:3.

Триумфът на победителите беше "подсладен" и от присъствието на футболната легенда Божидар Искренов, който им връчи купата и им заръча да представят достойно Стара Загора в националните финали. Там те ще трябва да се изправят срещу останалите 9 регионални шампиони от всички краища на България и да премерят сили с тях за голямата награда - посещение на мач на любим футболен отбор в рамките на Европа.