Младата звезда на "Левски" Станислав Иванов смята, че отборът започва да придобива търсения облик, като най-важно е той и съотборниците му да слушат треньора Петър Хубчев.

"Сините" записаха втори успех над словашкия "Ружомберок" с 2:0 и продължават към втория квалификационен кръг на Лига Европа, където ще се изправят срещу кипърския АЕК Ларнака.

"Заслужена победа, добре успяхме да изпълним тактическия план и да изковем победата. Всички сме доволни от представянето и резултата", заяви Иванов.

"По-трудно е без фенове. Нашите са уникални и все едно играем с човек повече, когато те са на стадиона. Радвам се, че зарадвахме дечицата, те много ни се радваха на края на мача"

"Нямаме предпочитания за съперник. Мислим първо за мача в неделя, след което ще започнем да се подготвяме за четвъртък. Все повече се сработваме, най-важно е да изпълняваме каквото треньора ни казва и вярвам, че нещата ще се получават... Разликата между първенството и Лига Европа е огромна. Играе се много по-твърдо спрямо двубоите в България и днес това се видя също", завърши нападателят на "Левски".