Второто издание на националната спортна програма „Спортувай с Изи Кредит в твоя град” започва този уикенд. На 5 април в Плевен и на 6 април в Русе всеки ще може да се включи напълно безплатно в състезания по лека атлетика, колоездене и баскетбол, като най-добрите в двата града ще си разпределят награден фонд от 6 000 лв., под формата на парични и предметни награди.

Записването за участие ще се извършва в деня на събитията до 9.30 часа на местата за провеждане – в центъра на двата града, както и онлайн на уебсайта на Изи Кредит - www.easycredit.bg/sport.

„Спортувай с Изи Кредит в твоя град” се организира от финансовата институция Изи Кредит с подкрепата на Асоциация спорт в свободното време и общините на градовете-домакини.

Тази година градовете-домакини са с един повече от миналата - освен Плевен, Русе, Бургас, Варна, Благоевград, Пловдив и София, свой спортен празник ще има и Кюстендил.

Другата новост във второто издание на „Спортувай с Изи Кредит в твоя град” е, че във финалната фаза на програмата в „Албена” на 14-15-ти юни, участие ще вземат и баскетболните отбори-шампиони от отделните градове.

Специално внимание тази година ще бъде отделено и на децата. Във всеки град професионални аниматори ще ги забавляват с много спортни игри с награди.

Общият награден фонд за победителите в „Спортувай с Изи Кредит в твоя град” 2014 ще е 27 000 лв., под формата на парични и предметни награди.

„Спортувай с Изи Кредит в твоя град” има за цел да популязира и стимулира активното спортуване на хората в свободното време и грижата за здравето и доброто им физическо състояние. Това е и добър начин хората да изкарат приятно време със своите семейства и приятели, практикувайки три от най-популярните спортове. „Изи Кредит обръща сериозно внимание на активното спортуване и грижата за здравето. Предстоят големи спортни празници. Нека всеки заповяда със своите деца, близки и приятели. Гарантираме много положителни емоции и добро настроение. Подготвили сме и куп изненади, награди, игри и забавления”, коментира Виолета Будева, маркетинг директор на Изи Кредит.

Кулминацията на спортния проект на Изи Кредит тази година ще е 31-ят Софийски маратон, който ще се проведе на 12 октомври. Изи Кредит отново ще бъде генерален спонсор.

Записването за участие във второто издание на „Спортувай с Изи Кредит в твоя град” ще се извършва в деня на събитията до 9.30 часа на местата за провеждане (виж таблицата). Регистрации се правят и онлайн на уебсайта на Изи Кредит - www.easycredit.bg/sport.

 

График на Спортувай с Изи Кредит в твоя град

 

Дата

Град

Място

5 април

Плевен

Център и парк „Кайлъка”

6 април

Русе

Център

12 април

Пловдив

Гребен канал

13 април

Благоевград

Център и парк Бачиново

27 април

Кюстендил

Център

10 май

Бургас

Морската градина

17 май

Варна

Морската градина

24 май

София

Борисовата градина

14-15 юни

к.к. „Албена”

Финали

За Изи Кредит

Изи Кредит, както е по-известна „Изи Асет Мениджмънт” АД, е една от водещите компании за потребителски кредити в България. Дружеството развива дейност в над 1200 населени места в страната, като специфичното е, че заемите се дистрибутират чрез кредитни консултанти – към момента 3000 на брой, които посещават кандидатите директно в техния дом, в удобно за тях време. Кредитите се погасяват чрез фиксирани вноски, събирани от консултантите на компанията отново в дома на клиента. Продуктите на компанията са: Easy Credit - за суми от 100 до 3000 лв., срок на погасяване от 8 до 43 седмици, със седмични погасителни вноски; Кредит Пенсионер – предназначен за хората в пенсионна възраст, за суми от 100 до 1 500 лв. със срок за погасяване от 3 до 12 месеца, с месечни погасителни вноски; Easy Month - за суми от 200 до 2 500 лв., срок на погасяване от 4 до 8 месеца, с месечни погасителни вноски; Easy Max – за хора на трудов договор, за суми от 500 до 5 000 лв., с двуседмични намаляващи погасителни вноски; Изи Кредит в Български пощи – услуга “14-та заплата” за работещи за суми до 3000 лв. с двуседмични погасителни вноски и услуга “14-та пенсия“ за пенсионери за суми до 1500 лв. с месечни погасителни вноски. Изи Кредит развива дейност също в Румъния, Украйна и Полша и е единствената българска небанкова финансова институция с дейност на външните пазари.