Собственикът на "Левски" Спас Русев потвърди, че Павел Колев ще е новият изпълнителен директор на "сините".

„Договорът на Павел Колев влиза в сила от 1 януари 2019 година. Той е резултат на преговори, които водих с него няколко месеца. Впечатлен съм от личните му качества, отличното му футболно образование и работата му в Българския футболен съюз. Това ме накара да му гласувам доверие и очаквам от него да направи пълна реформа в клуба и Детско-юношеската школа“, заяви Русев пред колегите от "Дарик радио".

Снимка: Lap.bg

„Бяхме коректни и изчакахме да приключи участието на България в турнира Лига на Нациите, където господин Колев беше изключително ангажиран и спомогна за добрата организация на домакинските ни мачове. Затова сега обявяваме официално тази новина. Смея да твърдя, че представителният отбор на "Левски" има сериозен игрови облик благодарение на треньора Славиша Стоянович и неговия екип, затова се надявам, че Павел Колев, който ще има свобода на действие, ще успее да реформира и организира клуба до високи европейски стандарти."

"Досегашният изпълнителен директор Красимир Иванов остава в клуба като финансов директор“, разясни президентът на "Левски".