Собственикът на "Левски" Спас Русев влезе в диалог със своя колега начело на "Лудогорец" - Кирил Домусчиев. Словесната престрелка между двамата започна с твърдението на Русев, че в мача между двата тима съдията Георги Кабаков е дал твърде късо продължение.

Домусчиев пък отговори с пост в социалните мрежи, в който съветва "синия" шеф да се занимава с проблеми като "игра, селекция и козирка" и да не коментира реферите.

Чрез официалния сайт на "Левски" Русев заяви, че не е говорил с конкретни имена, когато е обсъждал съдийството и феърплея в първенството, но очевидно собственикът на "Лудогорец" се е припознал в неговите думи. 

"Уважаеми привърженици, 

В отговор на мое интервю вчера вечерта станах обект на неочаквани нападки. Аз не съм си позволил и не бих си позволил да обидя или засегна нито един собственик, президент или футболен деятел.

Фокусът на въпросите, които повдигнах за дългогодишните очевидни проблеми в българския футбол, съдийство и феърплей, беше изместен към личностни нападки, подкрепени с известна доза сарказъм и ирония, които изглежда са продиктувани от факта, че конкретни личности се припознават в моите думи.

Отказът да се дискутира феърплея и съдийството показва, че живеем в два паралелни свята, единият от които е перфектен, но в който ние не живеем.

Спас Русев

Председател на НС

ПФК "Левски"