Виктория Боня е една от най-известните рускини. Блондинката е водеща, актриса и инфлуенсър и не се свени да разказва за любовния си живот, в който изобилства от известни спортисти. Преди дни 41-годишната Боня заяви, че е имала връзка не с кого да е, а с българския тенисист Григор Димитров. При това дълга и сериозна. 

Рускинята живее в Монте Карло, точно като Гришо. А драматичната раздяла между двамата е настъпила, след като той е започнал връзката си с Лолита Османова, която Виктория определя за своя най-добра приятелка. 

"Струваше ми се, че той е идеален. Това беше човекът, когото исках да прегръщам постоянно. Имаше нещо магнетично привлекателно в него. Винаги се усмихваше. Исках да повярвам, че тази усмивка е искрена, истинска. Започнах да му приписвам качества, каквито той нямаше. В един момент му казах, че искам семейство и дете. Бях на възраст, на която все още можех да родя второ дете. Той каза, че също го иска и е готов. А месец по-късно разбрах от Инстаграм, че той се среща с друго момиче", сподели Боня и добави:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by VICTORIA BONYA (@victoriabonya)

"Преживях ужасни моменти. Сигурно и на нея сега казва, че я обича и е готов на всичко. Заради него една част от мен вече не вижда доброто, красотата, не вярва в любовта. Това боли, много боли"

Снимка: Instagram

Лолита Османова за първи път се появи близо до Димитров преди година. От тогава двамата са двойка, въпреки че наскоро имаше период, в който таблоидите се съмняваха, че отношенията им продължават. Двамата обаче затвориха устите на всички, след като Лолита не пропусна нито един мач на Димитров от последния му турнир в Индиън Уелс, където той стигна до полуфинал. 

Виктория Боня често разказва за подвизите си на любовни фронт. Преди време тя се хвалеше с отношения със звездите на "Пари Сен Жермен" - Неймар и Килиан Мбапе, както и с бившите футболисти Дидие Дрогба и Луиш Фиго.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by VICTORIA BONYA (@victoriabonya)

Боня има дъщеря - Анджелина, която е на 8 години. Баща ѝ е Алекс Смерфит, който е син на ирландски милионер.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by VICTORIA BONYA (@victoriabonya)