Мажоритарният собственик на "Левски" Наско Сираков излезе с обръщение на клубния сайт, в което се възмути от публичните изяви и интервюта на "уж "левскари", които водени от изцяло лични мотиви и интереси се опитват да създават интриги, напрежение или среда за размяна на обиди и иронични коментари."

Междувременно бившият нападател на "сините" призова феновете да си купят абонаментни карти за предстоящия сезон.

Снимка: Lap.bg

"В началото на кампанията за продажба на абонаментни карти е задължително да отправим призив към всички съпричастни привърженици на клуба. В предстоящия сезон очакваме най-голям брой левскари да закупят своето място на стадион "Георги Аспарухов"!

Обръщаме се и специално към всички бивши треньори, ръководители, играчи и служители с молба да се включат активно в кампанията. През изминалите години, те са постигали много успехи с личния си принос към клуба, но и са получили от синя България огромна обич, уважение, професионална реализация и обществено признание! Вярваме, че с примера си да бъдат всеки мач на стадиона сред нас – ще се сплоти още повече цялата ни общност!

За пръв път ръководството на "ПФК Левски" ще публикува пълен списък и ще изпрати лично благодарствено писмо до всеки бивш треньор, ръководител, състезател и служител! Вярваме, че техният жест и желание за съпричастност ще бъде последван от хиляди "сини сърца", а в края на кампанията заедно ще отбележим рекорд за продаден брой сезонни абонаментни карти!

Снимка: Lap.bg

Изразяваме категорично несъгласие със злонамерения тон на всякакви публикации, интервюта и медийни изяви на уж "левскари", които водени от изцяло лични мотиви и интереси се опитват да създават интриги, напрежение или среда за размяна на обиди и иронични коментари. Повечето от тях нямаше да са известни и за съседите си, ако не бяха се докоснали през годините до "Левски"! За материалните им придобивки изобщо няма да отваряме тема, защото е недостойно да плюеш там, откъдето си получил толкова много! Хората очакват зложелателите на клуба да не пречат с целенасочени изяви на нормализацията на работата във футболния клуб, щом с нищо позитивно не искат да помогнат.