Няма съмнение, че треньорът на италианския "Болоня" Синиша Михайлович е герой! Той успя да пребори левкемията и да се завърне към любимия си футбол, при това със стил! 

Бившият югославски футболист винаги е привличал вниманието. И като играч на "Цървена звезда", "Интер", "Сампдория", "Лацио" и "Рома", и от сцената на "Сан Ремо" заедно със Златан Ибрахимович, и като треньор в Серия "А".

След мача на "Болоня" с "Наполи" той отново влезе в полезрението на медиите, но не с някоя гениална тактика. Все пак тимът му загуби с 1:3. Синиша беше обсъждан заради... кецовете му. 

Треньорът беше съчетал строгия си костюм с модел "Air Jordan" в бяло и светло синьо. Той е част от лимитирана серия, пусната на пазара през 2018 г., като в момента цената му може да достигне 3000 евро! Това е над 20 пъти повече от първоначалната стойност. 

Любопитен момент е, че Михайлович винаги си купува обувки, които са с няколко номера по-големи. 

"Децата ми ме съветват, когато си купувам обувки. Нося 42-ри номер, но си купувам 44-45-ти номер. Децата могат да ги носят също", разказа Михайлович.

Треньорът има трима синове и две дъщери от брака си с Ариана, както и още едно дете от извънбрачна връзка. 

Той винаги е показвал страхотен стил, а в последните години неизменно носи каскет. Първо, за да прикрие пораженията от лекуването на левкемията, а след като излезе победител в тази тежка битка остави шапката като отличителна черта в облеклото си.

"Модата винаги ми е била интересна и винаги съм се опитвал да следвам тенденциите. Обичам да съм добре облечен, така се чувствам добре и за мен е много важно да нося нещо, което отговаря на характера ми. Все пак съм публична личност. Ние трябва да се обличаме добре. Очевидно е, че и аз обичам да нося тениска с къси панталони и да ми е удобно, но в публичното пространство искам да изглеждам добре. Много съм суетен. Даже прекалено. Подготвям облеклото си седмица за седмица - от понеделник до неделя. Всичко съобразявам - от каскета до обувките. Имам и резервни варианти, ако вали дъжд или е студено", разкрива треньорът на Валентин Антов, който държи и футболистите му винаги да изглеждат елегантни!