Полузащитникът Симеон Славчев, който наскоро прекрати своя договор с "Левски", все още няма нов тим, но пък води разговори с няколко български отбора.

Пред Sportal.bg той сподели, че като малък се е възхищавал на Стивън Джерард, а после и на Кристиано Роналдо. От "Левски" пък негов любимец е бил Милан Коприваров.

"Изцяло разчитам на собствена подготовка до момента. Мисля, че така е най-коректно, след като си търся отбор. Имам няколко предложения. Би ми се искало да отида в отбор, където да се чувствам добре и да си върна формата", каза той.

"Разочарован съм, че не успях да покажа какъв играч съм, да покажа по-добро лице. От самото начало имах контузии. Съжалявам, че не успях да покажа дори част от потенциала си и не успях да преживея повече хубави мигове със "сините" фенове."

"За момента чужбина е доста нереалистичен вариант за мен, понеже не съм играл в последните месеци. Желанието ми е да покажа по-добро лице в България и след това времето ще покаже. В чужбина знаеш за какво играеш, условията са на друго ниво и можеш да се развиваш.", каза още той.

Вижте повече във видеото.