Полузащитникът на "Левски" Симеон Славчев се извини за автогола си срещу "Берое" с емоционално обръщение до феновете, публикувано във "Фейсбук".

По време на срещата от първия кръг на шампионата той отново е получил болка в бедрото. По всяка вероятност дълго време ще отсъства от терените.

Публикуваме съобщението на Славчев без редакторска намеса:

"Благодаря на всички сини фенове за подкрепата! Извинявам се на Вас, че Ви подведох, подведох съотборниците си, треньора и себе си! От голямото си желание да помогна на отбора, взехме неправилното решение да играя и контузията на бедрото се поднови! Извинявам Ви се и Ви обещавам, че ще се върна по-силен, по-мотивиран и готов да играя за Вас и за Левски!

Не толкова ситуацията с автогола ме боли, а че с течение на мача усетих, че отново няма да мога да бъда с Левски в този труден момент и скоро няма да мога да играя за Левски! Боли ме, защото Левски е единственият клуб в кариерата ми, в който съм искал истински да бъда, да играя за Клуба без задни мисли за пари и развитие на кариера! Житейският ми път и този на ФК Левски явно са осеяни с трудности и препятствия в този момент, но аз съм сигурен, че след всяка буря изгрява слънце! Аз имам нужда от Левски, Левски има нужда от мен!

Само Левски и скоро ще се видим на терена!", гласи съобщението на Симеон Славчев.