Вратарят на "Ювентус" Войчех Шчесни разказа любопитна история от дебюта на Кристиано Роналдо за "Старата госпожа" в Шампионската лига през 2018 г. Тогава португалецът си изкара червен картон, след като дръпна за косата защитника на "Валенсия" Жейсон Мурийо в среща от груповата фаза.

Така, според правилата, въведени от вече бившия треньор на "бианконерите" Масимилиано Алегри, Роналдо трябвало да купи подарък на всеки от съотборниците си. Без значение, че е голямата звезда.

Кристиано дълго време отказвал да се реваншира, защото оспорвал изгонването си. В крайна сметка се предал и изненадал всички, купувайки им по един компютър iMac, сподели Шчесни в своето шоу Prosto w Szczene.

"Известно време той не отстъпваше. Tвърдеше, че не е направил нищо нередно и червеният картон е пресилен. Отне му два месеца на спорове, за да се признае за виновен", казва Шчесни.

Полският вратар пък купил слушалки на отбора, след като закъснял за тренировка. "Мислех, че е вторник, а се оказа сряда... Алегри ми се обади и съобщи, че всички ме чакат. Пристигнах с час закъснение и момчетата потриваха доволно ръце", сподели стражът на италианския шампион.

bTV призовава: останете си вкъщи!