Тежки изгаряния в областта на крака получи журналистка по време на виетнамското дерби между "Ханой" и "Дуок Нам на Нам Дин". Дамата беше изкарана с носилка от трибуните, а на видеото се вижда, че кракът ѝ е превързан, но тя не е губила съзнание.

То Хуен Ан пострада, след като фен на гостите от "Дуок Нам на Нам Дин" хвърли бомбичка, под формата на ракета, в журналистическата ложа. Предметът се е ударил в крака на репортерката и я е ранил тежко. Лекарите на стадиона реагираха светкавично и с линейка закараха журналистката в близката болница. Там са положили всички грижи за нея. Раната от бомбичката стигнала чак до костта на репортерката.

След срещата представители на футболния "Ханой" са посетили пострадалата и са изказали огорчението си от действията на гостуващата агитка.

Това не остана единственият инцидент по трибуните на мача. В опит да предотврати сбиване между агитките, един от полицаите на стадиона също пострада. След мача нова бомбичка падна близо до журналистите, които опитваха да вземат интервю от главните действащи лица на терена.

В крайна сметка мачът се доигра след краткото прекъсване, а "Ханой" победи с 6:1.

Инциденти от този тип не са прецедент за виетнамското футболно първенство. Местната федерация налага солени глоби за използване на пиротехника, но това не пречи на привържениците да хвърлят факли, димки и бомбички по трибуните. 

През март 2019 г. Виетнамският футболен съюз трябваше да плати солена глоба заради подобно държание от страна на феновете по време на квалификациите за азиатското първенство до 23 години. Тогава привържениците запалиха плакати.