Ръководството на "Левски" отправи молба към феновете, притежаващи абонаментни карти. "Сините" призовават привържениците да дадат информация дали ще присъстват на домакинския мач срещу "Славия" на 1 март. 

Клубът моли всички собственици на сезонни карти, които няма да ходят да въпросната среща, да уведомят своевременно, за да бъдат пуснати в свободна продажба съответните места.  

През този сезон "Левски" е продал над 4000 абонаментни карти, а преди дни от клуба се прицелиха в 5000 карти до 1 март.

Ето съобщението на сайта на Левски:

"Левскари,

с цел да предоставим възможност на всички желаещи да се сдобият с билет за предстоящия домакински мач със "Славия" в неделя, 01.03, от 14.15 ч., се обръщаме към притежателите на абонаментни карти със следната молба:

Нека всеки собственик на сезонен билет, който няма да има възможност да посети най-старото столично дерби или е закупил карти, които няма да бъдат използвани за срещата, да ни уведоми за това на имейл info@levski.bg или на телефони 029450737 и 0888329920 с лице за контакт Иван Гълъбов (може да звъните всеки ден между 9.00 и 17.30 ч.).

Необходимата информация трябва да включва сектор, блок, вход и място на съответната карта!

Заявките за това, че пропуските няма да бъдат използвани, трябва да бъдат получени до четвъртък, 27.02, включително, а в петък, 28.02, посочените като свободни места ще бъдат пуснати в свободна продажба за конкретния двубой."