Новият футболист в редиците на "Левски" Мартин Райнов заяви, че е искал да облече синята фланелка по-рано, но това не е зависело от него. За трансфер на национала се заговори още в началото на зимната пауза, но до сделка с вече бившия капитан на "Берое" се стигна едва вчера (5 февруари). 

"Чувствам се добре, радвам се, че съм в отбора. Развълнуван съм, щастлив съм. Синята фланелка е огромно нещо. Ще дам всичко от себе си да се докажа. Когато разбрах, че има интерес, исках да дойда в "Левски". Доста от нещата не зависеха от мен, но това е част от нашата професия. Опитах се да не го мисля, да се абстрахирам и да се концентрирам върху подготовката си", каза Райнов.

Той вече е в Кипър, където "сините" се подготвят за пролетния дял на шампионата. Полузащитникът може да вземе участие в последната контрола на българския отбор срещу сръбския "Чукарички". 

"Пожелавам си на първо място да бъда здрав, всички мои колеги да бъдат здрави, да сме едно семейство и да побеждаваме. Искам първо да се докажа с фланелката на "Левски". Ще дам всичко от себе си за синята фланелка и ще се раздам на 100%.", заяви още той.