Футболните привърженици вече могат да закупят билети за първото за сезона дерби между ЦСКА и "Левски". Мачът е от 8-мия кръг на Първа лига и ще се изиграе на 1 септември от 17:45 ч.

Феновете на ЦСКА, като символични домакини на националния стадион "Васил Левски", ще бъдат настанени в секторите "А" и "Г", а привържениците на "Левски" - в секторите "Б" и "В".

Цената на билетите за "А" и "В" сектор е 15 лева, а за "Г" и "Б" - 10 лева.

Билети могат да бъдат закупени от фен магазина на стадион "Българска армия" и от мрежата на БестТикетс, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange и касите на "Арена Армеец".

Двубоят по традиция категоризиран като "високо рисков" и билети няма да се продават на касите в деня на мача, а само онлайн с опция за принтиране вкъщи до 16:00 часа. Последен шанс за закупуване от касите привържениците ще имат на 31 август (събота). Онлайн поръчките ще продължат до 23:59 часа на 29 август (четвъртък), за да могат пропуските да бъдат изпратени с куриер на притежателите.

Привърженици, които имат инвалидност над 49% могат да закупят билет с 20% отстъпка. За целта те трябва да предоставя решение на ТЕЛК и да закупят пропуска си от касата на стадион "Българска армия".