Братска подкрепа от Тервел Пулев за Кубрат преди сблъсъка за световната титла в тежката категория на бокса!

Бронзовият медалист от олимпийските игри в Лондон през 2012 г. пусна емоционална публикация в социалните мрежи 3 дни преди двубоя между Кобрата и Антъни Джошуа - носител на поясите във версиите IBF, WBA, WBO и IBO.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tervel Pulev (@tervelpulev)

Посланието на Тервел, илюстрирано от него с детски черно-бели снимки:

Не винаги парите са водещи.

Да, те са много важни за да живеем, но може би, след като минат определен жизнен минимум не са най-важният фактор за взимането на решения.

Това, че Кубрат би спечелил голям хонорар обективно си е главно негова заслуга. Защото се е трудил и е извървял не малък път в света на бокса от най -ниските нива на аматьорския бокс, чак до световни титли в тежка категория на профи бокса.

Но той сам ще "плати" със собстените си усилия и ще рискува само себе си. Ако загуби, само той ще поеме всички негативи и цялата помия ще бъде изливана дълго време по него.

Всички ние останали извън ринга можем само да желаем неговата победа, която автоматично ще се припише на името на България!

Всеки има собствена гледна точка и живеейки в демократично общество е редно да сме толерантни към мнението на другите.

Колкото и някои да не долюбват стила му, изказа му или просто не искат някой да им покаже, колко те самите са неуспели в собствените си съдби.

Може би хората, които са се оплаквали на учителката, че са взели задвратник от съученик, са сред най активните да изказват език на омразата по адрес на Пулев.

Моето лично мнение е, че Кубрат дали е фаворит или аутсайдер в дългоочаквания двубой срещу Антъни Джошуа, бих го подкрепял само защото той вече е съумял да стигне до този мач и има смелостта да се изправи в тази битка. А това му прави чест!

Който не харесва претендента за световните титли, може просто да не гледа, в това няма нищо лошо. Но да очакваш с нетърпение и да се надяваш открито той да загуби...защото много говорел или щял да вземе голям хонорар?!

В крайна сметка битието определя съзнанието. Кубрат е такъв, какъвто е от възпитанието си- бащините съвети от средата в която е израстнал и уроците, които е натрупал в своя живот до тук.

Може би наследството, което дори несъзнателно носи, закодирано в гените и кръвта му, са негов помощник да се бори за нещо огромно!

За да я има България, ние трябва да сме единни, а не завистливи и разединени от чужди влияния.

Благодарности от сърце на всички, независимо какво е вашето мнение,

Обичам ви!