Членовете на Националния клуб на привърженика на "Левски" се похвалиха, че след усилени преговори с ръководството на "Лудогорец", разградчаните са се съгласили да махнат металната конструкция от сектора за гости, известна сред феновете като "клетката".

В официалния си сайт "сините" привърженици обявиха, че за следващото им гостуване в Разград трибуната ще бъде ремонтирана и от местата за гости ще може да се вижда терена.

Срещата от 16-ия кръг на Първа професионална лига ще се изиграе на 30 ноември.

Преди това обаче "Лудогорец" ще излезе на терена срещу "Базел" в среща от груповата фаза на Шампионската лига. Мачът е на 23 ноември от 21:45 ч. и ще бъде предаван пряко по bTV Action. Студиото започва в 21:00.

Ето и цялото съобщение, подписано от НКП "Левски":

Уважаеми левскари, с удоволствие Ви съобщаваме, че една дълго водена от нас битка завърши с победа за привържениците на „Левски“.

След продължили над една година преговори и усилия от страна на Националния клуб на привържениците за подобряване условията за гостуващи фенове на стадиона в Разград, през месец септември  бе постигната договорка с ръководството на ПФК Лудогорец, че ще бъдат предприети необходимите мерки.

Два месеца по-късно усилията ни доведоха до уверение от страна на разградския клуб, че ще започне ремонт на сектора. Очаква се до мача между Лудогорец и „Левски“ на 30.11.2016 година да бъдат демонтирани тежките метални съоръжения и зоната за привърженици да бъде обособена зад вратата на редовете, които до момента бяха неизползваеми.

С това НКП записва един от големите си успехи в борбата за подобряване условията за „сините“ привърженици, когато те пътуват, за да подкрепят любимия отбор. С тази стъпка феновете на „Левски“ ще могат за първи път да отидат в Разград не само, за да окажат необходимата подкрепа на своя отбор, но и да наблюдават футболната среща. Да се насладят на играта на любимците си. Нещо, което до сега не се случваше поради наличните условия в гостуващия сектор.

На 30.11.2016 година ще поднесем поредното шоу по трибуните. Този път обаче ще имаме възможност и необходимите предпоставки да се насладим и на празник с марката „Левски“ на терена!