Вече са ясни двата финалиста в турнира за Суперкупата на Испания - "Реал" Мадрид и "Атлетико" Мадрид. 

"Дюшекчийте" успяха да надвият "Барселона" във втория полуфинал. Мачът беше изключително драматичен и завърши с успех 3:2 за тима от испанската столица. Съдията на двубоя Андухар Оливер на два пъти използва системата VAR на стадиона в Саудитска Арабия, като и в двата случая отмени голове на каталунците. 

В 60-ата минута той се допита до колегите си в стаичката заради игра с ръка на Лионел Меси.

В 74-ата минута пък не зачете попадение на Жерар Пике заради засада.

Предоставяме ви повторения на ситуациите, за да прецените сами дали решенията са правилни и да гласувате в нашата анкета:

Правилно ли бяха отменени двата гола на "Барса" срещу "Атлетико"?

Финала на турнира за Суперкупата на Испания между "Реал" Мадрид и "Атлетико" Мадрид може да гледате пряко по bTV Action в неделя (12 януари) от 19:30 ч.