Ръководството на "Левски" порица, но и подкрепи втория капитан на отбора Иван Горанов, след като в интернет пространството се появи неприличен видео клип с участието на левия бек.

"Сините" обясниха с позиция на клубния си сайт, че това е "жалък опит за провокация преди съботната среща срещу ЦСКА.

"Днес станахме свидетели на жалък опит за провокация преди съботната среща срещу ЦСКА-София. В много удобен момент "доброжелатели" разпространиха клип на футболиста Иван Горанов от преди повече от 2 години. Ясно е, че поведението на Иван на кадрите е недопустимо. За професионален футболист със сигурност, а за играч на любимия "Левски" е направо немислимо да се държи по този начин и никакви извинения в стил "грешките на младостта" не са валидни. Ръководството на "Левски" осъжда подобно поведение и ще проведе сериозен разговор с Горанов, след който ще прецени какво наказание да му наложи", пишат от клуба.

"Ръководството на ПФК "Левски" застава твърдо зад Иван Горанов и вярва, че той има нужните качества да защитава цветовете на клуба и да бъде пример за подражание на подрастващите", добавят "сините".

Вторият капитан на "Левски" Горанов пък написа: "Първо искам да се извиня за това видео, което далеч не подхожда на един футболист на "Левски", а още повече и капитан. Няма да се оправдавам с това, че е от повече от две години и че съм бил млад и т.н. Съжалявам искрено за поведението си, но откакто се завърнах в "синия" клуб смятам, че давам максималното от себе си на терена, винаги играя до последните си сили за синята фланелка и за всички Вас по трибуните. Надявам се, че и извън терена съм показал какво означава да си футболист на "Левски" и какъв пример трябва да се дава на децата и младите футболисти и привърженици. Никога повече няма да допусна подобна грешка, защото вече знам какво е да си професионален футболист и искам Вие да се гордеете с мен".