Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков смята, че ако трансферът на Али Соу е бил финализиран по-рано, то е нямало да се стигна до проваленото му преминаване в "Дижон".

Нападателят остава на "Българска армия" заради изпускане на срока с четири минути. Трансферният прозорец във Франция затвори в 1:00 ч. след полунощ на 6 октомври. Дотогава от "Дижон" не са успели да регистрират преминаването на играча в редиците си. Това е станало няколко минути след определения срок, което направи сделката невалидна.

"Факт е, че доста от трансферите се осъществяват в последния момент, в последните минути. По принцип, за мен е малко смущаващо, защото при такива решения винаги може да се допусне грешка. Както и стана... с оглед на последните минути и преминаването на лимита. Аз считам, че такива действия трябва да стават своевременно по-рано, за да няма такива проблеми.", каза Пламен Марков при представянето на биографичната книга на Димитър Пенев.  

Марков отказа да коментира изненадващия трансфер на Кирил Десподов в "Лудогорец", който отприщи гнева на феновете на "червените".