Новата покупка на Ювентус- Марко Пяца, беше описан от агента си като "микс между Роналдо и Кака!" Пяца, който осъществи трансфер от Динамо (Загреб) в Ювентус за 23 млн. евро щял да изненада всички по думите на Марко Налетилич. 

"Марко може да играе като нападател, или плеймейкър. Плеймейкър като Кака, с афинитет към атаката. Сравненията винаги са трудни, но аз виждам Марко като микс между Кака и Роналдо. Все пак нека да стане ясно, че говорим за 21-годишен играч, който има още какво да развива и да преодолява като слабости"

Налетелич добави, че преминаването на Пяца в Ювентус е по изцяло футболни причини, като футболистът е можел да изкарва двойно повече в случай, че е приел офертата на друг клуб.

"Имахме изобилие от опции. Милан, Ливърпул, Борусия (Дортмунд), Шалке, Волфсбург, Фиорентина. Марко все пак искаше да бъде в Ювентус на всяка цена. Бъдете сигурни, че в Милан и някои от другите клубове, щеше да взима повече пари."

"В началото може да не играе много, или да влиза като резерва, но съм сигурен, че с течение на времето ще се превърне в незаменим за Алегри. Говорим за истински талант. Пяца може да се превърне в икона на Ювентус!", завърши агентът.