Изпълнителният директор на "Лудогорец" Ангел Петричев отказа да коментира изказванията на главния мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов, който нападна тима от Разград, че искал допинг контрол и не пожелал отлагане на срещата.

Двата тима завършиха 2:2 на "Българска армия". Мачът бе доста драматичен, а "армейците" могат само да съжаляват, че пропуснаха да спечелят важни три точки.

"Не знам Стойчо Стоилов да е работил като счетоводител в отбора на "Лудогорец", за да знае за какви пари става въпрос. Избягвам да го коментирам и за мен е без значение какво говори той.", започна Петричев, който първоначално заяви, че отборът му никога не е искал отлагане на мачове заради евротурнирите. След това обаче се сети, че се е случвало, - "Много рядко, последният ни път беше след гостуването ни в Москва. Когато един отбор има претенции да играе в Европа, трябва да свиква да играе в цикъл сряда-събота. "Лудогорец" показа, че може да играе така. Не виждам причина днес да е трябвало да се отлага мачът, видяхте, че се получи един хубав двубой."

"Дежурното оправдание, когато се играе срещу "Лудогорец, е съдията. Какъв е проблемът да има допинг контрол? Според мен след всеки мач трябва да има такъв. Друг е въпросът дали в България има възможност да се прави. Не разбирам какъв е проблемът да има. Много пъти сме играли сряда-събота и сме били подлагани на допинг контрол. Постоянно сме били обект в последни 10 години и сме нямали проблеми за разлика от някои клубове", каза още Петричев.