Защитникът на ЦСКА Петър Занев вече е добре и може да тренира на пълни обороти. Наскоро той се възстанови от коронавирус, като се надява след паузата за националните отбори да бъде готов на 100%. 

Той бе част от гостите при представянето на биографичната книга на Димитър Пенев, а пред журналистите изрази увереност, че България ще се справи с Унгария по пътя към европейското първенство.

"Очаквам да имаме този път повече късмет и да се поздравим с успеха. Знаем, че мачът с Унгария е много важен и не се съмнявам в успеха. Треньорът трябва да каже какво трябва да направят момчетата. Аз мога само да пожелая успех на момчетата и не се съмнявам в крайния успех, защото се създаде добър колектив и атмосфера. По мое скромно мнение отборът изигра два много силни мача. Тимът стоеше добре тактически и трябва да си вярват, за да се поздравим с победата. В съвременния футбол се получават изненадващи резултати. Човек не може да каже какво ще стане в предстоящия мач. Докато не разберем, че трябва тактическа дисциплина и себераздаване на терена, няма да се получават нещата", каза Занев.

"ЦСКА успя с хубава игра да стигне до групите на Лига Европа. Отборът игра в много добра тактическа дисциплина. Тимът се представи много успешно в тези четири мача и дано в групите продължим по този начин. Ако има тактическа дисциплина – резултатите ще дойдат. Али Соу е добър футболист и всеки един такъв играч е нужен на ЦСКА. Така се получи, че той остава в отбора и съм сигурен, че ще помогне много на тима. Не мога да коментирам трансфера на Кирил Десподов. Не съм аз човекът, който да го направи. Всеки си има глава на раменете и преценява къде да отиде. Тайно се надявах да срещнем ЦСКА Москва в групите на Лига Европа, защото в момента не са в добро състояние и можеше да се поздравим с два успеха", добави още той.