Капитанът на ЦСКА Петър Занев изрази разочарованието си от съдийството при днешната загуба с 0:1 от "Локомотив" Пловдив, отдалечила "армейците" от върха в шампионата. Защитникът обвини реферите за поражението, но призна, че и "червените" са направили прекалено много пропуски.

"Защо загубихме от "Локомотив"? Защото играхме 14 срещу 11. Вие гледахте ли повторенията? Техният гол? А колко отсъждания в обратна посока. Всяко докосване се свиреше фаул. Какво ниво? Аз този господин го знам отдавна. Когато иска да добута мача в едната посока, много добре го прави. Не мога да кажа, че има тенденция. Говоря за днес. Може да не е сгрешил нарочно. Не казвам, че е нарочно, но някои неща натежават"

"Както и че ние не можем да си реализираме головите ситуации. Днес имахме три стопроцентови. От голлинията не можем да вкараме"

Снимка: Lap.bg

"Крушчич е млад, амбициозен човек. Иска да се развива. Подготвяше ни за битка, но пак казвам - съдията не позволи да стане. При всяко докосване, всяко единоборство, той свиреше фаул... Трябва отборите да се оставят да играят. Като излезем в Европа виждате, че се пуска по-свободна игра, има динамика. Как да стане динамика като той всяко докосване свири. Ние от 90 минути играем 25."

"Като поведение, особено през второто полувреме, нашият отбор стоеше добре - държеше топката, атакуваше. Първото полувреме мисля, че загубихме средата на терена. Имаме вина за загубата и ние, ще си вземем поуки, но ако в другите мачове - като "Берое", с "Етър", в Русе имаме сами вина, днес стояхме добре на терена. Бихме се сами", коментира националът.