Треньорът на "Левски" Петър Хубчев сподели, че останал доволен от видяното при успеха с 2:0 в гостуването на "Ружомберок" в първия квалификационен кръг на Лига Европа.

"Сините" направиха сериозна крачка към следващата фаза, бившият национален селекционер обаче не скри притеснението си от липсата на запалянковците в реванша след седмица. В София "Левски" ще играе пред празни трибуни заради наказание.

"Току-що го казах и в съблекалнята, че бяхме по-добри като отбор. Това беше най-важното. В точния момент вкарахме втория гол. Може би това ги смути. Всеки искаше да помогне на другия. Разбира се, че има какво да подобряваме, но това е на този етап. Продължавам да съм притеснен. Това е добър резултат. Това и подвиквах на няколко пъти - да не се отпускаме накрая и да не допускаме евтин гол", каза бившият национален селекционер.

"Двубоят не е решен. Реагираме на базата на това, което виждаме. Ако наистина сме изненадали противника, съм радостен. Отбори като ЦСКА и "Левски" живеят благодарение на феновете. Който и да стои тук, те ще бъдат на стадиона. Няма защо да ги величая. Съжалявам, че тези хора няма да ги има на реванша. От това съм притеснен най-много", завърши треньорът на "сините".