Треньорът на "Левски" Петър Хубчев бе доволен от продължаването напред в Лига Европа, но акцентира върху проблемите на "сините" по време на своята пресконференция след реванша със словашкия "Ружомберок".

"Сините" спечелиха с 2:0 на ст. "Георги Аспарухов" и си осигуриха среща с кипърския АЕК Ларнака във втория квалификационен кръг на турнира.

"Целта беше да се класираме. Имахме късмета още с първата възможност да вкараме. Този гол успокои нещата. Има какво да се желае от играта. Видях концентрация и умора, тъй като едни и същи хора изнасят тежестта. Трябва да държим повече топката, да бъдем по-агресивни. Има неща, върху които трябва да работим. Не знам докога ще издържим чисто физически. Други приказки се говореха след края на подготовката, но аз виждах работата на момчетата", заяви Хубчев.

"Няма лидер в "Левски". Мариани е една малка, но важна частица за отбора. Имам някакви забележки към него днес. В никакъв случай той не е човекът, около когото трябва да градим отбора. Вчера Дени Алар избяга 10 километра. Той е толкова назад с подготовката. Съжалявам, че Здравко не можа да вкара два гола. Има качества това момче, но трябва да си промени мисленето"

"Кажете ми един лесен мач за "Левски". Не сме погледнали "Етър" в детайли. Това ще ни бъде основната задача в следващите дни", завърши бившият национален селекционер.