Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев заяви, че играчите му работят добре, но се нуждаят от време за сработка. Наставникът на "червените" застана пред медиите след разочароващото равенство 0:0 с латвийския "Лиепая" в Лигата на конференциите. Ел Голеадор подчерта, че всички в клуба имат подкрепата на ръководството.

"Треньори, футболисти и ръководство сме едно цяло. Имахме неприятен мач, не играхме добре. Както зад мен и зад отбора, имаме пълната подкрепа на Гриша Ганчев и Дани Ганчев. Няма напрежение, имало е инцидент, забравяме го по най-бързия начин. Да, не вкарахме гол, но имахме положения. Невинаги можеш да вкараш бързи голове срещу съперник, който е затворен. Търпеливи сме, аз съм спокоен и съм оптимист. Поздравих момчетата и в неделя започва първенството. Изиграхме дисциплиниран мач. Продължаваме в тази посока.", каза Пенев.

Снимка: Lap.bg

"Всички трябва да бъдем заедно, не трябва да има разкол. Не съм чул какво става навън. От ръководството имаме пълна подкрепа към всички. Мен ме интересува отборът да тренира добре, което го прави. Преди 20 дена спечелихме купата, елиминирахме на полуфинал основния конкурент. Резултатите ще дойдат. Направихме сериозен мач."

"Всички срещи са важни и всички играем за победа. Дали ще стане е друга тема. Вярвам, че с работа и постоянство, което имаме и предявяваме, нещата ще се получат. Нека не забравяме Купата преди 20 дни с тежките битки. Не сме "Ливърпул", ако някой си мисли, че сме "Ливърпул" – не! Чака ни много работа и това е основното. Много работа и нови хора, всяка една година трябва да надграждаме, това е много важно.", коментира наставникът на "армейците".

Снимка: Lap.bg