Изпълнителният директор на "Левски" Павел Колев бе изключително критичен към представянето на отбора при загубата с 1:2 от "Славия" на стадион "Георги Аспарухов".

Шефът на "сините" смята, че ако няма промяна в поведението на играчите, то в тима трябва да се надяват коронавирусът да се разпространи в България и срещата с "Лудогорец" за Купата на България в четвъртък да бъде отложена.

"Според мен загубихме заслужено и с добър резултат с оглед на показаното. Бяхме надиграни днес, честитя на "Славия". Трябва да питате треньорите дали отборът ще успее да подобри представянето си за "Лудогорец". Ако не го направят, трябва да стискаме палци коронавирусът да се разпространи и да не го играем тоя мач. Така мисля аз, днес представянето ни беше под всякаква критика. Това поведение днес не отива на клуб като "Левски", не отива на футболисти, които носят синята фланелка", каза Колев пред журналистите.

"Похвалите са изцяло за публиката, която и днес ни помогна. Не мисля, че играчите не са искали да играят добре. В такава трудна ситуация си личи кой има характер и кой не. Когато един треньор на "Левски" не може да спечели три мача поред, може да се създаде напрежение. Аз сега говорих с треньорите, но не мисля, че съм създавал напрежение. Трябва да се съберат в юмрук и да покажат, че това не е реалното ниво на отбора. Има някакви напрежение в някои играчи, които днес не показаха какво могат. В момент, когато публиката повярва на отбора и има шансове за нещо, явно се срива нещо при нас", добави изпълнителният директор на клуба.