Българският вратар Николай Михайлов ще бъде картотекиран в понеделник за "Омония" Никозия и ако е готов, ще се появи на вратата още в мача в четвъртък срещу "Пафос", пише кипърският вестник 24sports.com.cy.

Изданието разказва как журналистите са заобиколили новия треньор на "зелено-белите" Ивайло Петев с очакване да сподели първите си впечатления от официален мач.

"Когато топката отива в нашата защита, ние имаме много проблеми. За отбор като "Омония" това не е добре. През първото полувреме топката два пъти беше изстреляна към нашия вратар и получихме два гола, разказва Петев.

Мачът с "Пафос" е изключително важен, тъй като този съперник също има амбиции да се класира за топ 6 и участие в битката за титлата.

"Ясно е, че трудно ще променим отбора само с 1-2 трансфера през зимата. Трябва да вдигнем нивото на наличните футболисти, да ги подобряваме както индивидуално, така и колективно"

"Иначе като цяло играта беше под наш контрол. Футболистите направиха това, което могат в момента. Пропуснахме и дузпа, така че сами сме си виновни", каза още Петев.