При огромен интерес стартира продажбата на билети за финалия мач от турнира за Купата на България между отборите на "Славия" и "Левски", се посочва в изявление на Българската професионална футболна лига, изпратено до БТА. Мачът за трофея е на 9 май от 19:30 ч. на Националния стадион "Васил Левски". 

Като организатор на едно от най-значимите спортни събития за годината Българската Професионална Футболна Лига /БПФЛ/ прави всичко необходимо да осигури достъп до стадиона на максимален брой зрители, които да се почувстват съпричастни към футболния празник в условия на спокойствие и сигурност. 

Системата Eventim.bg вече извършва онлайн продажби на билети. Работят и всички каси на Eventim в страната и партньорските каси в бензиностанции OMV, Български пощи, Technopolis, книжарници Orange, билетния център на НДК.

От 30 април 2018 г. до 8 май 2018 г. с работно време 10-19 часа се отварят каси пред стадион "Васил Левски" (улица "Гурко") и пред сектор "А" на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов".

Цените на билетите за мача на Националния стадион "Васил Левски" са: сектор "А" - 20 лв, сектор "В" - 15 лв, сектори "Б" и "Г" - 10 лв.

За привържениците на ПФК "Славия" са отредени места блокове 9, 10 и 11 на сектор "А" (вход 25 и 26) и блок 45 на сектор "Г" (вход 24).

Привържениците на ПФК "Левски" могат да купуват билети за блокове 8, 13, 14 и 15 на сектор "А" (вход 1 и 2), целия сектор "Б" с блокове 16-27 (входове 3-11) и целия сектор "В" с блокове 28-33 (входове 12-15).

От ПФЛ призовават всички желаещи да присъстват на финалия мач да се възползват от създадената организация за предварителна продажба на билети.