Георги Илиев се завърна в "Локомотив" Пловдив. Шампионът с "черно-белите" от 2004 година игра за последно в "Черно море". 

"Чувствам се страхотно като играч на "Локомотив". Когато от клуба ми се обадиха, нямах никакви съмнения в кой отбор ще продължа кариерата си. Доста хубави емоции съм имал тук, нормално е да съм повече от щастлив, че се завръщам на "Лаута". Тук е моментът да поздравя момчетата за спечелената Купа на България и перфектния завършек на сезон 18/19. Финалът за Суперкупата с "Лудогорец"? Шансове винаги има. Ако подходим със себераздаване, с ум, смятам, че може да се поздравим с успеха.", каза Илиев при представянето си.

"През 2004 г. изпитах вълшебни моменти, които ще са запечатани завинаги в съзнанието ми. Надявам се да успеем да предложим отново тези емоции на феновете.

Добри шансове имаме във втория квалификационен кръг на Лига Европа независимо дали ще се паднем с "Радник" Биелина или "Спартак" Търнава. Несъмнено ще бъдат трудни мачовете, очаквам да излезем крайни победители и да докараме отбор с голямо име тук, на нашия стадион", каза още той пред клубния сайт на "смърфовете".