Председателят на Националния клуб на привържениците (НКП) на "Левски" Степан Хиндлиян направи остро изказването по адрес на представянето на "Левски", като индиректно упрекна треньора на "сините" Петър Хубчев.

Хиндлиян сравни нивото на "Левски" с това в "А" окръжна група.

От началото на годината "Левски" има само една победа - на 1/4-финалите срещу "Лудогорец" след изпълнението на дузпи. В пет от седемте си срещи през 2020 г. отборът не е отбелязал гол.

Вчера новият собственик на "сините" Наско Сираков обяви на пресконференция, че ще проведе разговори с Хубчев относно бъдещето му на "Герена".

"Левски" не спечели нито един важен мач за последната година. Спечели един, но на дузпи. Трябва да признаем, че там роля има късметът. За наша радост той беше с нас в онзи момент. Не ме питайте в какво състояние съм се прибирал от Пловдив онази вечер. Поредният мач, след който не ти се говори. Да, чужденците останаха, но резултатът беше катастрофален, "Левски" играе селски футбол. Гледам мачове от "А" окръжна група всяка седмица и знам на какво ниво е аматьорският футбол, мога да преценя.", коментира той при награждаването на феновете на "сините" за отбор на месеца в традиционната анкета на Пресклуб "България". 

"Последната ми среща с Наско Сираков беше на 24 май. Той вчера заяви намерение за прозрачност в клуба, нямам причина да се съмнявам в думите му. Смятам, че това е пътят. Нашата цел е да започнем наново, начисто. Водени от тази мисъл направихме това, което се случи в последните месеци, а и през последните години. През 2014 година обяснявахме за модела "Бащица", но не ни взимаха много насериозно. Имаме нужда от прозрачност на всяко едно ниво. Когато собствеността е спускана с парашут, е трудно да говорим за достигане до справедливост. Знаем кой с колко задлъжняваше клуба. Това се разбираше пост фактум. След всеки положението ставаше все по-тежко. Непреходният фактор в "Левски" е публиката. Тя посреща и тя изпраща", заяви председателят на НКП на "Левски".