Вратарят на "Левски" Николай Михайлов заяви, че поражението с 1:2 от ЦСКА в дербито е закономерен резултат с оглед на броя създадени положения. "Червените" спечелиха след обрат, а националът посочи като основна причина за поражението по-добрата физическа подготовка на съперника.

"Играхме окей. Като играеш с по-качествените отбори в България, е недопустимо в 45', още преди края на първото полувреме, да допуснеш такъв гол. Просто се учим в движение. Реално те имаха повече ситуации от нас, няма какво да си кривим душите. Второто полувреме имаха на два-три пъти ситуации. За моя радост, не успяха да отбележат. Ние имахме нелоши центрирания, но не стигнахме до вратата на противника и загубихме мача, за жалост.", коментира Михайлов.

Снимка: Lap.bg

"Разликата в класите не е сериозна. То се видя, че беше равностоен мач. За мен те са по-добре подготвени физически от това, което аз видях след 50-60'. Трябва да работим върху това нещо и да се представяме все по-добре, защото след една седмица играем и срещу "Лудогорец". Срещу водещите отбори физическата подготовка трябва да е на високо ниво, иначе започваш да се пропукваш на моменти и е нормално да стават грешки."

"Целият отбор греши, никога не е само един човек. Има си треньор, ще гледаме анализи и срещу "Лудогорец" да не ги правим тези грешки", допълни стражът на "сините".